Inbjudan till QGIS-träff 2017, 25-26e april i Göteborg

Nu är programmet för årets träff klart, och här kommer då formell inbjudan till träffen och kallelsen till föreningens årsmöte!

Huvudtalare är Andreas Neuman, kassör i QGIS styrelse, som berättar om hur QGIS-projektet egentligen fungerar, hur vi kan bidra till och engagera oss i det. Han berättar också om QGIS 3.0 och ger lite tips och trix.

Utöver Andreas så bjuds det på föreläsningar om allt ifrån pendlingskartläggning i Dalarna, till QGIS-plattformen som webbkarta.

Men viktigast är i vanlig ordning chansen att ses och byta erfarenheter med andra QGIS-användare!

Att delta kostar 300 SEK för medlemmar och 500 för icke-medlemmar, och då ingår lunch den 26e.

Om du vill vara med på Pub-mingel på kvällen den 25e så kostar det 100 kronor (alltså totalt 400 kronor för att delta på träffen och pub-mingel som medlem, och 600 som icke-medlem.)

De som inte har medel * att betala anmälningsavgiften kan delta i mån av plats.

Hela inbjudan hittar du här: Inbjudan

Anmälningsformuläret hittar du här: Anmälan

Programmet hittar du här: Program

Väl mött!

Styrelsen

 

* I och med att QGIS Sverige nu är en formell förening så har vi valt att ta en anmälningsavgift på träffen. Detta för att kunna bjuda in långväga talare som Andreas Neuman och göra det enklare med lunch. Men eftersom föreningen vill vara så inkluderande som möjligt har vi också beslutat att det ska vara möjligt att delta kostnadsfritt, i mån av plats. Denna möjlighet riktar sig till dig som av olika skäl inte har medel att delta, till exempel om du studerar eller för tillfället inte lönearbetar. Eventuellt överskott från träffen går till QGIS-projektet.

Ett svar på ”Inbjudan till QGIS-träff 2017, 25-26e april i Göteborg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *